На Одещині - вибух у приватному будинку: під завалами шукають дитину

На Одещині - вибух у приватному будинку: під завалами шукають дитину

Укрінформ
На Одещині через вибух газу у приватному будинку загинув господар, його дружина з численними травмами шпиталізована до районної лікарні, двоє дітей опинилися під завалами у підвальному приміщенні.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області. 

«14 березня о 16:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Молодіжна, 52 в селищі Сухий Лиман через вибух газового обладнання обвалився і зайнявся приватний житловий будинок. Вже за 14 хвилин перше пожежно-рятувальне відділення прибуло до місця події. Рятувальниками було встановлено, що одноповерховий будинок, розміром 10х10 метрів, повністю обвалився, його дах горить відкритим полум'ям на загальній площі 100 м. кв., виникла загроза розповсюдження вогню на сусідні будинки. О 18:50 пожежа була локалізована, ведеться проливка та розборка зруйнованих конструкцій будівлі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у результаті вибухової хвилі на місці події загинув господар будинку, його дружина з численними травмами шпиталізована до районної лікарні, двоє дітей 4 та 6 років опинилися під завалами у підвальному приміщенні.

О 18:59 рятувальники дістали з-під завалів чотирирічну дівчинку. Наразі вона знаходиться у районній лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-