У Києві чоловік із сокирою кидався на перехожих

У Києві чоловік із сокирою кидався на перехожих

Фото
Укрінформ
У Києві в Оболонському районі агресивний чоловік з сокирою в руках бігав по вулиці і чіплявся до перехожих.

Зловмисник поранив місцевого мешканця та погрожував фізичною розправою жінці-інваліду.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у м. Києві.

«... По вулиці Озерна агресивний чоловік бігає із сокирою та чіпляється до перехожих. Правоохоронці негайно почали відпрацьовувати територію району», - йдеться у повідомленні.

Як відзначається, через декілька хвилин до поліції зателефонував чоловік та сказав, що його вдарили сокирою. На місці події правоохоронці виявили 50-річного місцевого мешканця із різаною раною голови, у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму.

Потерпілий розповів правоохоронцям, що він допомагав своїй дружині прибирати у дворі будинку, коли до них підійшов невідомий та почав розкидати сміття. Жінка, яка працює двірником, зробила зауваження незнайомцю, а той у відповідь штовхнув її на землю.

Дружину почав захищати чоловік, за що і отримав удар сокирою по голові. Після цього зловмисник побіг у невідомому напрямку.

«Через декілька кварталів правопорушник натрапив на 49-річну жінку-інваліда із палицею та почав лаятися на неї. Між ними виникла словесна перепалка, яка згодом перейшла у штовханину. Жінка пригрозила, що викличе поліцію, чим не на жарт розізлила зловмисника. Він ухопив перехожу, почав замахуватися сокирою та кричати, що вб’є її», - йдеться у повідомленні.

Менше ніж за півгодини на вулиці Північна патрульні поліцейські разом із оперативними працівниками затримали зловмисника та вилучили у нього сокиру.

За попередньою інформацією, на момент скоєння злочину чоловік перебував у тверезому стані. Правоохоронці викликали психіатричну бригаду, яка за зовнішніми ознаками не виявила будь-яких психічних розладів. Наразі призначено ряд відповідних експертиз.

Як з’ясували правоохоронці, 33-річний затриманий у минулому відбував покарання за шахрайство, нанесення тілесних ушкоджень та погрози фізичною розправою.

За даним фактом розпочато два кримінальні провадження: за ознаками ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) та ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Нині зловмисник перебуває в СІЗО. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні правопорушення. Досудове розслідування триває.

Фото: ГУ НП у м. Києві

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-