У Вінниці тепер узялися за заступника відстороненого Шевцова

У Вінниці тепер узялися за заступника відстороненого Шевцова

Фото
Укрінформ
Громадські активісти запалили шини під адмінбудівлею обласної поліції у Вінниці - вимагають відставки заступника начальника Головного управління Нацполіції в області Олександра Селіверстова.

Наразі протестувальники ходять безперервно пішохідним переходом навпроти адмінбудівлі. Рух вулицею Театральною заблоковано, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Селіверстов вийшов до учасників акції. «Я вважаю, що я добросовісно виконую свої службові обов'язки, і тому писати заяву про звільнення не буду», - сказав він і повернувся в приміщення поліції. Активістів у будівлю не пускають.

Фото: Олександр Лапін/Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, активісти вимагають звільнення з посади також і начальника облуправління Нацполіції Антона Шевцова. Його сьогодні відсторонено від посади.

Координатор люстраційного комітету м.Вінниці Анатолій Банах звернувся з заявою до обласного управління СБУ з вимогою порушити кримінальне провадження проти Шевцова та його заступника Селіверстова за державну зраду, яку вони вбачають у діях правоохоронців під час виконання ними службових обов'язків у 2014-15 роках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-