Бойовики стягують до Авдіївки танки та артилерію - розвідка

Бойовики стягують до Авдіївки танки та артилерію - розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська продовжують активні бойові дії у районі Авдіївки силами ударної тактичної групи, застосовуючи 122-мм артилерійські системи та 120/82 мм міномети.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Противник продовжує активні бойові дії у районі н.п. Авдіївка силами ударної тактичної групи, створеної на базі 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) з приданими підрозділами 3 (Горлівка) та 100 (Донецьк) окремих мотострілецьких бригад, а також окремої артилерійської бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. Зберігається висока інтенсивність обстрілів позицій сил АТО, у т.ч. із застосуванням 122-мм артилерійських систем та 120/82 мм мінометів у районі Ясинувата - Авдіївка", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом доби противник вів вогонь з районів Крута Балка, Ясинувата, Мінеральне, Яковлівка та Спартак.

"13 березня ц.р. для забезпечення активних бойових дій на Авдієвському напрямку: до н.п. Ясинувата прибула група корегувальників артилерійського вогню та взвод снайперів; з полігону в районі Торез переміщено танкову роту та вогневий взвод 122-мм САУ “Гвоздика” 11 окремого мотострілецького полку 1 АК ЗС РФ; на базі 11 осмп (Макіївка) розгорнуто польовий медичний пункт", - повідомили у військовій розвідці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-