Екс-секретар Київради потрапив у ДТП

Екс-секретар Київради потрапив у ДТП

Фото, відео
Укрінформ
Екс-секретар Київради юрист Олексій Резніков став учасником дорожньо-транспортної пригоди під Києвом. В його Porshe врізався Volkswagen Golf, що їхав назустріч.

Про це сам Резніков написав у Фейсбуці.

"Звітую: живий! Переломи заростуть. Їхав ввечері на зустріч. Сам за кермом. Вузьке місце в районі Чапаєвки. Несподівано зі зустрічки Golf почав зміщуватися на мою смугу. Майнула думка: дике місце для розвороту. Golf раптом підрулює і продовжує рухатися прямо в лоб на моїй смузі. Частки секунд. Маневр вліво неможливий – йде потік авто зустрічною. Вправо паркан огорожі. Залишається вигальмовувати і вірити в те, що пілот Golf зробить те ж саме, навіть якщо у нього лопнуло колесо, адже він мене бачить. Аж ніяк. Golf не гальмував взагалі... Прямо фронтом і зайшов", – повідомив він.

За словами Рєзнікова, спрацювали подушки безпеки, але від удару загорівся підкапотний простір. Вогонь вдалося погасити з допомогою небайдужих водіїв і перехожих.

"Пішов глянути на винуватця. Думав, наркоман або алкаш, інакше складно пояснити таке прагнення їхати зустрічною без інстинкту самозбереження. А там літній чоловік. Переляканий. Каже, що нічого не пам'ятає. Як мікросон або відключка. Мені його дуже шкода", – написав Резніков, який є майстром спорту з автогонок.

Фото: LB.ua

За даними LB.ua, Porshe, крім Рєзнікова, була пасажирка, яку госпіталізували із забоями. До лікарні з переломом ключиці був доставлений і 60-річний чоловік, котрий перебував за кермом Volkswagen.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-