Стрілянина в Мукачевому: у пораненого була зупинка серця, він у комі

Стрілянина в Мукачевому: у пораненого була зупинка серця, він у комі

Укрінформ
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом стрілянини в Мукачевому, що сталася сьогодні, 12 березня, біля однієї зі шкіл міста. Один з учасників інциденту отримав вогнепальне поранення.

Про це повідомили в прес-службі поліції Закарпаття.

«Тривають першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи щодо встановлення всіх обставин даного інциденту, а також проводяться заходи щодо встановлення осіоб, які скоїли стрілянину. Відомості за даним фактом внесені в ЄРДР за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Замах на вбивство). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років», - йдеться в повідомленні.

За даними лікарів Мукачівської ЦРЛ, потерпілий отримав важкі поранення, він прооперований і перебуває в комі. У чоловіка діагностували розрив стегнової артерії, під час операції з тіла вилучили 9-міліметрову кулю. Через велику втрату крові постраждав мозок. У чоловіка вже була одна зупинка серця, його реанімували. За попередніми прогнозами лікарів, у нього невисокі шанси на життя, повідомляють місцеві ЗМІ.

Нагадаємо, сьогодні опівдні в одному з мікрорайонів Мукачева біля школи сталася стрілянина. За словами очевидців, молодики з авто палили зі зброї у чоловіка, що тривав в руці гранату. В результаті, чоловіка було поранено, граната не встигла розірватися. Ніхто з школярів не постраждав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-