АТО: бойовики гатять із танків та мінометів

АТО: бойовики гатять із танків та мінометів

Відео
Укрінформ
За минулу добу бойовики 47 разів обстрілювали позиції українських військових на Донбасі. Дедалі частіше кремлівські найманці ведуть вогонь із забороненої Мінськими домовленостями зброї, а саме - танків та мінометів.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Найгарячішою та найнебезпечнішою на Донецькому напрямку залишається Авдіївка. Протягом доби російські терористи здійснили 6 мінометних обстрілів позицій українських бійців, а о 19.30 тричі вів вогонь танк", - йдеться у повідомленні.

По опорних пунктах поблизу Зайцевого вівся снайперський обстріл та вогонь із гранатометів та кулеметів великого калібру.

На околицях Донецька в Пісках та Опитному бойовики з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по опорних пунктах сил АТО.

На Маріупольському напрямку укріплення ЗСУ поруч Широкіного російські терористи обстріляли зі 120-мм мінометів та великокаліберних кулеметів, а позиції поблизу Гнутового - з мінометів калібру 82 мм.

В районі Мар’їнки позиції обстрілював ворожий снайпер та вівся вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Близько 23.00 поблизу Троїцького спостерігачем виявлено пересування ДРГ противника кількістю 5 осіб. Українські бійці відкрили вогонь та змусили терористів відійти.

Фото: ТАСС

Відео: прес-центр АТО, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-