Тука розповів деталі затримання

Тука розповів деталі затримання "борця з економічною злочинністю"

Укрінформ
Затримання одного з керівників управління захисту економіки Луганської поліції має стати переломним та показовим випадком для всіх корупціонерів Луганщини, які вважають, що очільник області не здатний їм протистояти.

Про це повідомив на своєму сайті голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

"Півтора місяця я, разом зі своїми друзями з СБУ та ГВП, полювали на цю одіозну постать - головного борця з економічною злочинністю в області! Знаючи про зраду в середовищі місцевих "силовиків", вся операція контролювалась виключно людьми, яким я довіряю особисто: працівники центрального апарату СБУ, керівництво ГВП, а силовий супровід забезпечувала група мого друга, колишнього керівника підрозділу "А", який, свого часу, взяв відпустку і... поперся захищати Донецький аеропорт", - написав він.

За словами Туки,  затриманий був "головою злочинної групи, яка довгий час займалась вимаганням хабарів з підприємців Луганщини". "Я щиро переконаний у тому, що цей випадок стане переломним! Він має стати показовим! Показовим для всіх, хто ще й досі вірою і правдою служить Бойку-Пристюку-Єфремову, тим, хто ще й досі не вірить у шлях моїх реформ в області, тим, хто ще й досі вважає мене "самотнім незахищеним лохом", якого можна обводити навколо пальця", - наголосив керівник Луганської ВЦА.

Головним же, на переконання Туки, має стати те, що цей приклад має засвідчити всім луганчанам: світло в кінці тунелю є! "Але тільки разом, тільки з вашою допомогою, я зможу подолати цю сволоту! Сподіваюсь, ті підприємці-швейники, які приходили до мене і (таємно) скаржились на постійні побори з боку співробітників БЕПу, прийдуть і зголосяться на співпрацю з чесними правоохоронцями і зі мною. Сподіваюсь, ті люди, які пошепки розповідали мені про витівки Пристюка, Дунаєва, Бойка та інших "царків", знайдуть у собі силу і дадуть офіційні покази. Сподіваюсь на те, що й чесні бійці добробатів та ЗСУ погодяться надати правдиві покази щодо дій своїх колег-мерзотників, які паплюжать гідне ім'я захисника Батьківщини, займаючись контрабандою, мародерством та крадіжками", - заявив він.

Як відомо, 9 березня стало відомо, що Служба безпеки України спільно з Військовою прокуратурою сил АТО затримала на хабарі одного з керівників управління захисту економіки Луганської поліції та старшого оперуповноваженого Рубежанського міського відділу.

Полковник та майор поліції вимагали від керівника приватного підприємства гроші за неперешкоджання комерційній діяльності. Правоохоронці затримали здирників під час отримання частини неправомірної вигоди в сумі 20 тисяч гривень. Усього "перевертні у погонах" встигли зідрати з комерсанта 90 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-