У Харкові розпочалася безстрокова акція на підтримку Савченко

У Харкові розпочалася безстрокова акція на підтримку Савченко

Фото
Укрінформ
Безстрокова акція на підтримку української льотчиці Надії Савченко, яка оголосила сухе голодування на знак протесту проти несправедливого російського суду, почалася біля будівлі Генерального консульства РФ, що на вулиці Ольминського в центральній частині Харкова.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Учасників акції зібрали по оголошеннях в соціальній мережі. Два десятки харків'ян з українськими прапорами, плакатами на підтримку Савченко, а також інших політв'язнів в Росії, прийшли до будівлі генконсульства ввечері, і стояли, змінюючи один одного. Серед пікетувальників був помічений відомий український письменник Сергій Жадан. Навіть у цю пізню годину біля генконсульства, що охороняється посиленим нарядом поліції, є пікетувальники з плакатами: "Надю, їж!", і "Наші дочки будуть Надіями!".

За словами одного з пікетувальників, акція оголошена як безстрокова: "Люди будуть приходити сюди щовечора о 17.00. Будемо стояти до перемоги, поки Надю не відпустять".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 6 березня біля пам'ятника Шевченку в Харкові відбулася масова акцію на підтримку Надії Савченко.

Фото: В'ячеслав Мадієвський/Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-