Штаб назвав найгарячіші точки Донбасу

Штаб назвав найгарячіші точки Донбасу

Карта
Укрінформ
За минулу добу на Донецькому напрямку сталося 42 обстріли позицій сил АТО, які тривали по всій лінії зіткнення – від Троїцького до Красногорівки.

Про це повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу у суботу.

"Противник активно застосовує міномети – минулої доби на Донецькому напрямку зафіксовано 13 таких епізодів (всі в околицях Горлівки та Донецька). Традиційно, окупанти активізуються в темну пору доби", - зазначив він.

Крім того, повідомив Лисенко, бойовики двічі порушували режим тиші у Попаснянському районі. Вогонь вівся з боку Первомайська.

На Маріупольському  напрямку, за даними штабу, противник провів серію мінометних обстрілів одразу на кількох ділянках фронту – у Старогнатівці, Чермалику та Широкиному (всього було випущено більше 80 мін) Натомість у Мар’їнці вчора було відносно спокійно – зафіксовано лише одну провокацію бойовиків.

"Також на цьому напрямку у темну пору доби відбулося бойове зіткнення сил АТО з ворожою ДРГ", - повідомив Лисенко, додавши, що всього на Маріупольському напрямку за минулу добу сталося 7 епізодів порушення режиму тиші з боку НЗФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-