Прокуратура обшукала одеських трамвайників

Прокуратура обшукала одеських трамвайників

Укрінформ
Співробітники Приморської місцевої прокуратури, поліції та облуправління СБУ провели 3 березня обшук та виїмку документації у комунальному підприємстві "Одесміськелектротранс", яка стосується додержання законності при проведенні тендеру на закупівлю трамвайних вагонів.

Про це повідомили Укрінформу у прес-службі прокуратури Одеської області.

"Правоохоронці провели 3 березня обшуки у приміщеннях комунального підприємства "Одесміськелектротранс" на підставі ухвали суду. При обшуку вилучено документацію, що може мати доказове значення у кримінальному провадженні за ознаками ч. 4 ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 4 ст. 358 (підроблення документів) Кримінального кодексу України", - зазначила речниця облпрокуратури Інна Верба.

Слідство перевіряє версію щодо можливого завищення посадовими особами КП «Одесміськелектротранс» та службовцями приватного підприємства вартості закуплених трамваїв, які вже були у користуванні. Сума спричинених збитків наразі встановлюється, додала речниця прокуратури.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Одеська місцева прокуратура №3 (Приморський район). Подробиці в інтересах слідства не розголошуються.

Нагадаємо, КП «Одесміськелектротранс» закупило при посередництві дніпропетровської фірми "Торговий дім "Літан" 10 трамвайних вагонів марки "Татра Т3а" на суму 10 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-