Прикордонники конфіскували спирту й цигарок майже на мільйон

Прикордонники конфіскували спирту й цигарок майже на мільйон

Укрінформ
Прикордонники Котовського прикордонного загону спільно з працівниками СБУ та фіскальної служби виявили велику партію спирту та цигарок.

Про це на брифінгу в Укрінформі сказав помічник голови Державної прикордонної служби України - прес-секретар Олег Слободян, повідомляє кореспондент агентства.

"В ході оперативних заходів прикордонники спільно з представниками фіскальної служби та СБУ на трасі "Одеса-Київ" зупинили мікроавтобус "Фольксваген" під керуванням нашого співвітчизника, в якому виявили 400 ємностей по 5 л кожна зі спиртом", - сказав Слободян.

Він повідомив, що за рішенням суду було проведено огляд помешкання  порушника, в ході якого було виявлено ще  457 пластикових ємностей зі спиртом. Загалом, було виявлено 4375 літрів спирту та 350 літрів горілки.

Також в ході огляду в будинку водія знайшли 3,5 тисячі пачок цигарок молдовського та російського виробництва та 1500 пачок українських цигарок.

"Попередня вартість конфіскату сягнула близько 1 млн гривень. На даний час проводяться подальші слідчі дії", - зазначив Слободян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-