АТО: на Маріупольському напрямку загострилася обстановка

АТО: на Маріупольському напрямку загострилася обстановка

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби спостерігалося загострення обстановки на Маріупольському напрямку, де противник активно застосовував міномети, зенітні установки, а також бронетехніку.

Про це розповів на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Маріупольському напрямку дещо загострилася обстановка. Ворожі обстріли зафіксовано по всьому фронту. Противник активно застосовує міномети, зенітні установки ЗУ-23-2, а також бронетехніку", - заявив Мотузяник.

За його словами, сили АТО змушені регулярно відкривати вогонь у відповідь з метою припинення провокацій окупантів. Найгарячіше вчора було у Мар'їнці, в районі Докучаєвська, та на лінії фронту Талаківка - Широкине.

На Донецькому напрямку найбільш складна ситуація вчора склалася в районі Донецького аеропорту. Так, у ході ворожих обстрілів у Пісках було поранено 1 українського воїна. Епізодичні провокації противника також зафіксовано на інших ділянках фронту - Луганському, Зайцевому, Верхньоторецькому тощо.

На Луганському напрямку обстрілів українських позицій вчора не було. Але ворожий снайпер вбив українського військовослужбовця, який патрулював територію вздовж Сіверського Донця у Станично-Луганському районі, повідомив речник АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-