На Оболоні розбився будівельник

На Оболоні розбився будівельник

Укрінформ
У четвер, 3 березня, у Києві на Оболоні будівельник зірвався із восьмиметрової висоти й убився.

Про це передає відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві

«Трагедія сталася на столичній Оболоні. За попередньо інформацією, 42-річний чоловік зірвався із восьмиметрової висоти. Поліцію та лікарів викликав колега загиблого. Він пояснив, що, проходячи повз будівельний майданчик, почув глухий удар. Згодом помітив на бетонному перекритті першого поверху товариша», - йдеться в публікації.

На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. Призначена судово-медична експертиза для з’ясування причини смерті. Окрім того, призначено ряд експертних перевірок стосовно технічних документів та документів щодо законних підстав перебування чоловіка на будівельному майданчику.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-