Смертельне ДТП у Миколаєві: поліцейського арештували на місяць

Смертельне ДТП у Миколаєві: поліцейського арештували на місяць

Укрінформ
Поліцейського, який скоїв резонансну ДТП у Миколаєві, заарештовували на місяць.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі Центрального районного суду м.Миколаєва.

«Центральний районний суд м. Миколаєва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на один місяць (до 1 квітня 2016 року) працівникові поліції, якого підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України. Йдеться про ДТП, в якій загинуло четверо людей», - розповіли у прес-службі.

На думку органу досудового розслідування, водій грубо порушив правила дорожнього руху, внаслідок чого сталася ДТП зі смертельними наслідками. Підозрюваний, який є працівником органів поліції, може впливати на хід розслідування. Окрім того, він обізнаний із заходами, яких вживає поліція для розшуку осіб. З огляду на таке прокуратура просила суд обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що 28 лютого 2016 року o 6-й ранку у центрі Миколаєва сталася ДТП, в якій загинуло двоє чоловіків 25-ти та 24-х років і двоє дівчат, одна з яких - студентка.

За попередніми даними, 23-річний водій автомобіля "BMW", співробітник поліції охорони, не впорався з керуванням та зіткнувся із припаркованими мікроавтобусом та легковиком. Експертиза показала, що він був тверезий.

Очевидці ж стверджують, що авто мчало на шаленій швидкості. У салоні було п’ятеро молодих людей. Усі, окрім водія, загинули на місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-