Бойовики гатять по трьох напрямках, за добу – 29 обстрілів

Бойовики гатять по трьох напрямках, за добу – 29 обстрілів

Відео
Укрінформ
В районі проведення АТО російські терористичні війська продовжують вести вогонь по наших позиціях. З початку доби окупанти 29 разів обстрілювали опорні пункти українських військ.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Найбільш небезпечним є Донецький напрямок, де зафіксовано 16 таких обстрілів, на Маріупольському 11 та на Луганському 2 обстріли", - йдеться у повідомленні.

Позиції наших військ поблизу Авдіївки, Опитного, Пісків, Троїцького, Майорська, Зайцевого та Луганського бойовики обстріляли з гранатометів та великокаліберних кулеметів. В районі Зайцевого та Майорська вівся снайперський обстріл.

"Нехтуючи будь-якими угодами на Маріупольському напрямку, російські найманці вели вогонь з мінометів по укріпленнях українських бійців поблизу Талаківки, Гнутового та Чермалика. З гранатометів бойовики обстріляли опорні пункти в районі Мар’їнки", - зазначили у штабі.

На Луганському напрямку позиції поблизу Богуславського та Новозванівки бойовики обстріляли з гранатометів.

"Неприцільний вогонь російські найманці вели по позиціях ЗСУ з кулеметів великого калібру та гранатометів в районі Авдіївки, Пісках, Зайцевому, Новгородському, Гнутовому та Широкіно. З 82 мм міномета російські найманці обстріляли опорні пункти поруч з Красногорівкою", - додали у прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-