Наркоділки замаскували кокаїн на 2 мільйони під цукерки з Duty Free

Наркоділки замаскували кокаїн на 2 мільйони під цукерки з Duty Free

Відео
Укрінформ
Правоохоронці викрили організоване злочинне угруповання (ОЗГ), учасники якого переміщували в Україну особливо небезпечний наркотичний засіб - кокаїн.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

"За процесуального керівництва прокуратури Одеської області, разом з слідством та спецпідрозділами СБУ в аеропортах "Одеса" та "Бориспіль" затримано 3-х наркокур'єрів, громадян України, які здійснювали доставку кокаїну загальною вагою майже 11,5 кілограмів. Вартість вилученого наркотику на "чорному ринку" досягає понад 2 мільйони доларів США", - зазначили у відомстві.

Через кордон кокаїн намагались перемістити в спеціальних капсулах, закамуфльованих під виглядом цукерок та інших виробів з магазинів безмитної торгівлі (Duty Free).

Крім цього, за інформацією, наданою прикордонним відомством та Національною поліцією через Робочий апарат Укрбюро Інтерполу, в аеропортах Бразилії, Туреччини, Вірменії затримано ще 3 кур'єрів. У них вилучено понад 7 кілограмів кокаїну.

Слід зазначити, що окремі з затриманих для переміщення наркотичних засобів використовували порожнини тіла.

Організаторами каналів контрабанди являються громадяни України, які також затримані. Членам ОЗГ загрожують терміни ув'язнення до 12 років згідно ст.305 Кримінального кодексу України.

Відео: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-