Вперше за багато місяців в районі Зайцеве-Майорськ було тихо

Вперше за багато місяців в районі Зайцеве-Майорськ було тихо

Укрінформ
Вперше за багато місяців на лінії фронту Зайцеве - Майорськ протягом минулої доби спостерігалося перемир'я, ворожих обстрілів зафіксовано не було.

Про це повідомив на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент Укрінформу.

"На Донецькому напрямку вчора, вперше за багато місяців, встановилося перемир'я на лінії фронту Зайцеве - Майорськ. Дещо неспокійніше було на Світлодарській дузі, Новгородському, Новоселівці Другій, де відбулася серія ворожих провокацій", - зазначив Мотузяник.

За словами речника, найбільш неспокійно вчора було в районі Донецького аеропорту, зокрема у Пісках та Красногорівці, де ворог 7 разів застосував міномети, випустивши кілька десятків мін. Всього на Донецькому напрямку відбулося 35 ворожих обстрілів.

На Луганському напрямку протягом минулої доби було спокійно.

На Маріупольському напрямку обстановка принципових змін не зазнала: як і раніше, бойовики активно порушують режим тиші у Мар'їнському районі, а також в районі Гнутового.

"Противник один раз застосував 82-мм міномети та двічі відкривав снайперський вогонь. Всього на цих рубежах оборони зафіксовано 19 обстрілів з боку НЗФ. З метою припинення ворожих провокацій сили АТО неодноразово відкривали вогонь у відповідь", - повідомив Мотузяник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-