Поліція спіймала озброєних до зубів наркоділків

Поліція спіймала озброєних до зубів наркоділків

Укрінформ
На Дніпропетровщині правоохоронці викрили наркоділків, у яких, окрім наркотиків, вилучили арсенал бойової та холодної зброї.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

"До складу злочинного угруповання входило 7 раніше судимих осіб віком від 23 до 37 років.  Зловмисники розповсюджували наркотики у Дніпропетровську та його околицях. Оперативники одночасно провели обшуки у всіх членів зазначеного злочинного угрупування. За результатами заходів вилучили: майже 200 г метамфетаміну, 5 пігулок LSD, 25 г марихуани, 58 мл опію ацетильованого та прекурсори для виготовлення наркотиків, а також кошти в сумі майже сто тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Крім того, правопорушники зберігали без відповідних дозволів пістолет «ПМ» та магазин до нього, споряджений 8 бойовими набоями, револьвер травматичної дії, 8 одиниць холодної зброї, 2  гранати РГД та запали до них, 10 набоїв калібру  9 мм до травматичної зброї та 4 набої різного калібру без маркування.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Фото: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-