Смертельне ДТП у Миколаєві: поліцейському загрожує до 10 років в’язниці

Смертельне ДТП у Миколаєві: поліцейському загрожує до 10 років в’язниці

Укрінформ
Водієві автомобіля BMW, що скоїв ДТП, в якій загинуло четверо молодих людей в центрі Миколаєва, загрожує до 10 років в'язниці. Прокуратура пред'явила йому підозру за ч.3 ст. 286 КК України.

Про це журналістам сказав прокурор прокуратури Миколаївської області Олександр Кирпатенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Водієві автомобіля BMW, за участю якого загинуло четверо молодих людей в центрі Миколаєва, оголосили про підозру по ч.3 ст. 286 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, а також заборону на керування транспортним засобом на 3 роки», - сказав прокурор.

Він також підтвердив інформацію про те, що за кермом BMW знаходився старший лейтенант поліції. В даний час встановлюється, чи був він п'яний.

Нині винуватець смертельної ДТП знаходиться у лікарні швидкої медичної допомоги, але вирішується питання про переведення його до іншого медичного закладу з метою уточнення отриманих травм.

Нагадаємо, що 28 лютого 2016 року o 6 годині ранку у центрі Миколаєва сталася ДТП, в якій загинуло чотири людини: двоє чоловіків 25-ти та 24-х років і дві молоді дівчини, одна з яких студентка.

За попередніми даними, 23-річний водій автомобіля, співробітник поліції охорони, рухаючись по пр. Леніна не впорався з керуванням та зіткнувся із двома припаркованими транспортними засобами – мікроавтобусом та легковиком.

Очевидці стверджують, що авто мчало на шаленій швидкості. У салоні було п’ятеро молодих людей. Усі, окрім водія, загинули на місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-