Розвідка назвала імена двох російських генералів на Донбасі

Розвідка назвала імена двох російських генералів на Донбасі

Укрінформ
Для зміцнення боєздатності терористів на Донбасі Росія направила до так званих "Л/ДНР" командувача корпусом генерал-майора Євгена Никифорова і генерал-майора Збройних сил РФ Валерія Асапова.

Про це інформує Головне управління розвідки Міноборони України.

"Найбільш загрозливою залишається ситуація на Маріупольському напрямку. За вказівкою командувача 1 АК (Донецьк) генерал-майора ЗС РФ Асапова Валерія Георгійовича (за документами прикриття – Примаков Валерій Георгійович), 9 особливий мотострілецький полк морської піхоти (Новоазовськ) посилюється особовим складом, бойовою технікою та автотранспортом, а також додатковим боєкомплектом зі складів ракетно-артилерійського озброєння корпусу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що тривають заходи з підвищення боєздатності 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ): "Безпосередній контроль за проведенням заходів на полігоні та в штабі частини здійснює командувач корпусом генерал-майор Нікіфоров Євген Валерійович (за документами прикриття – Моргун Євген Валерійович), який у ЗС РФ обіймає посаду заступника командувача 58 Армією (Владикавказ) Південного військового округу".

На фото: Асапов Валерій Георгійович

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-