Аварія на газосховищі: рятувальники працюють третю добу

Аварія на газосховищі: рятувальники працюють третю добу

Укрінформ
У Чернігівській області продовжують ліквідовувати наслідки аварії на газовій свердловині № 70 Червонопартизанського газосховища "Укртрансгаза".

Про це інформує прес-служба ДСНС.

"Станом на 7 год. 28 лютого продовжуються аварійно-відновлювальні роботи по ліквідації наслідків (аварії) газової свердловини. Всього до ліквідації аварії залучено 118 чол. та 33 од. техніки", - йдеться у повідомленні.

У суботу з метою ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов'язаної з розгерметизацією газової свердловини №70 на території Червонопартизанського підземного сховища газу Мринського ВУПЗГ філії УМГ "Київтрансгаз" проводилося очищення бурового майданчику та прилеглої території від залишків конструктивних елементів за допомогою техніки, здійснювалася підготовка до проведення комплексу заходів по виведенню бурового агрегат УПА-50 з місця установки.

Нагадаємо, між с. Мрин та с. Плоске ввечері 25 лютого на території Мринського виробничого управління підземного зберігання газу ПАТ "Укртрансгаз" при проведенні ремонтних робіт на газовій свердловині № 70 сталася аварія з подальшим фонтануванням газу, без послідуючого загорання. Жертв та постраждалих немає.

"Укртрансгаз" запевняє, що аварія не вплинула і не вплине на стабільність газопостачання для споживачів України і Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-