У Миколаєві BMW влетів у

У Миколаєві BMW влетів у "Газель": четверо загиблих

Фото, відео
Укрінформ
Четверо людей загинули в ніч на неділю в Миколаєві в результаті зіткнення BMW із "Газеллю".

Про це повідомляють "Новости Николаева".

"BMW їхав проспектом Леніна, з боку Центрального ринку в напрямку Пушкінського кільця. Біля будинку №39 водій не впорався із керуванням і врізався у припаркований біля узбіччя мікроавтобус «Газель», який у свою чергу вилетів на тротуар і вдарив  припаркований там Mercedes", - йдеться у повідомленні.

У BMW їхали чотири людини: два хлопця і дві дівчини. Всі четверо загинули на місці події, при цьому троє пасажирів від потужного удару вилетіли з автомобіля.

Легковик BMW розбито вщент. «Газель» і Mercedes отримали значні пошкодження.

Судячи з характеру пошкоджень і слідів на місці аварії, а також свідчень очевидця, автомобіль BMW їхав на величезній швидкості — свідок навіть не може визначити, з якої саме. Звук гальм, за його словами, було чутно метрів за сто п'ятдесят-двісті до місця зіткнення.

Мікроавтобус «Газель» обладнаний газовою апаратурою, в результаті аварії пошкоджено газові балони, чути виразний запах газу. На місці події чергує пожежний автомобіль.

На місці ДТП працюють слідчі, експерти. Рух проспектом Леніна з боку Центрального ринку в напрямку вул. Радянської перекрито на ділянці від вул. Рюміна до Пушкінського кільця.

Відео: nikolaevnews.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-