Львівські активісти запевняють, що завернули 30 російських фур

Львівські активісти запевняють, що завернули 30 російських фур

Укрінформ
На міжнародній трасі Київ-Чоп біля м. Стрий на Львівщині активісти ВО "Свобода" разом з місцевими мешканцями заблокували рух 30 російський вантажівок.

Про це по телефону кореспондентові Укрінформу повідомив заступник лідера «Свободи», координатор акції Анатолій Вітів.

«Із блокпосту при в'їзді у Стрий, наші побратими доповіли, що зупинили 30 російських вантажівок. Половина фур розвернулася і поїхала, решта чекають на тутешній стоянці», - сказав Вітів.

За його словами, мобільні групи відслідковують рух російського вантажного автотранспорту через Яблунівський та Вишківський перевали на Івано-Франківщині та Закарпатті.

Кореспондент агентства у телефонній розмові із координатором акції на Рівненщині Олександром Гомоном дізнався, що на транспортній розв’язці поблизу міста Дубровиця зранку діє блокпост.

«По суті, ми встановили контроль за рухом великовагових російських вантажівок через міжнародний пункт митного контролю "Городище" та міждержавний - "Нєвєль", - сказав Гомон.

Проте, за його словами, на 16-годину поки що жодна російська вантажівка не спробувала проїхати через імпровізований контрольно-пропускний пункт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-