Вінницького поліцейського спіймали на хабарі на 4-й день служби

Вінницького поліцейського спіймали на хабарі на 4-й день служби

Укрінформ
У Вінниці 26 лютого на вимаганні грошей у нетверезого водія «попався» новий поліцейський.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

«Викрито старшого інспектора одного з відділів поліції ГУНП у Вінницькій області, який вимагав та отримав від особи неправомірну вигоду в розмірі 1500 грн за не складання і не направлення до суду протоколу про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 КУпАП, а також сприяння у поверненні водійського посвідчення», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронця затримали в порядку ст. 208 КПК України. Його дії кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 ККУ (Одержання неправомірної вигоди посадовою особою, яка займає відповідальне становище). Наразі виконуються першочергові слідчі дії, спрямовані на збір і фіксацію доказів вини посадової особи.

За вчинення вказаного злочину передбачається позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 22 лютого у Вінниці урочисто дали старт нової патрульної поліції, яка прийшла на зміну ДАІ – структури, яку громадяни асоціювали з корупцією і вимаганням хабарів у водіїв. На четвертий день роботи на подібному спіймали правоохоронця оновленого підрозділу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-