Під завалами на Хмельницького знайшли тіло загиблого будівельника

Під завалами на Хмельницького знайшли тіло загиблого будівельника

Укрінформ
Під завалами відселеного п'ятиповерхового будинку в Шевченківському районі Києва знайдене тіло загиблого будівельника.

Доступ до нього поки що обмежений через загрозу уламків, повідомила прес-служба КМДА.

Відзначається, що на місці рятувальних робіт побував мер Києва Віталій Кличко. Він подякував рятувальникам за роботу і поспілкувався з одним з будівельників.

"Хлопець буквально народився в сорочці. Він пролетів п'ять поверхів, перекриття яких складалися як доміно. Відбувся подряпинами. Крім того, уламками йому затиснуло ногу", - процитувала прес-служба Кличка.

Уточнюється, що за словами Кличка, рятувальні роботу триватимуть ще як мінімум добу.

Як вже повідомляв Укрінформ, у четвер в нежилому будинку в Києві за адресою вул. Богдана Хмельницького, 12-14 обрушилися перекриття відразу п'яти поверхів. Під уламками опинилися будівельники, які проводили роботи в цьому приміщенні.

На даний момент відомо, що п'ятеро людей доставлені в міську лікарню №17 у важкому стані. Шостого чоловіка, якого нещодавно дістали з-під завалів, також незабаром доставлять у лікарню.

Наразі пошуково-рятувальні заходи на місці обвалення тривають. До робіт залучено близько 200 рятувальників і 20 одиниць техніки. Роботи ускладнюються тим, що до місця події неможливо підвести підйомний кран. Рятувальники уникають використання спеціальної техніки, поки існує ймовірність знайти живих людей, і продовжують розбір завалу практично вручну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-