Під завалами будинку на Хмельницького перебуває троє людей, ще двох урятували

Під завалами будинку на Хмельницького перебуває троє людей, ще двох урятували

Укрінформ
Під завалами будинку на вулиці Богдана Хмельницького у Києві перебуває троє людей, ще двох врятовано.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

"Проводились там роботи, і відбулося руйнування перекриття на другому та третьому поверсі, в результаті чого під завалом опинилися люди, саме будівельники. Двох врятували, ще троє там. Зараз проводяться роботи з розбору завалу і з порятунку людей. Всі служби мобілізовані", - додав Пантелеєв.

Він наголосив, що будинок на вулиці Богдана Хмельницького 12-14, який обвалився сьогодні, перебуває у приватній власності, на балансі ОСББ і не належав до небезпечних об'єктів.

"Можливі різні варіанти і порушення при будівництві, але буде відповідне розслідування проведене", - зазначив Пантелеєв.

Водночас у прес-службі мера Києва Віталія Кличка повідомили, що "міська влада жодного дозволу на проведення якоїсь реконструкції не давала".

"Зараз там (під завалами. - Ред.) знаходиться три-чотири людини. Одного (врятованого. - Ред) повезли в Олександрівську лікарню", - додали у прес-службі.

За попередньою інформацією, у будівлі працювала бригада будівельників, які виносили звідти будівельне сміття. Як розповів кореспондентові один з очевидців, імовірно член цієї бригади, у будівлі могло перебувати близько 15 осіб.

Принаймні одного постраждалого винесли на ношах з місця пригоди живим.

На місце події прибув мер міста Віталій Кличко.

Рух на прилеглій частині вулиці Б.Хмельницького перекрито, навколо аварійної будівлі виставлено очеплення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-