Росіяни розстріляли бойовиків, які хотіли здатися - розвідка

Росіяни розстріляли бойовиків, які хотіли здатися - розвідка

Укрінформ
Російські військові обстріляли бойовиків з т.з. 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве), які хотіли здатися, вбивши одного та поранивши двох. 

Про це повідомляє на своєму сайті Головне управління розвідки Міноборони України. 

"22 лютого ц.р. в районі н.п. Світлодарськ три військовослужбовці 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК при спробі здатися в полон були обстріляні російськими військовими. Одного військовослужбовця вбито та двох поранено", - йдеться у повідомленні.

У ГУР також наголошують, що небезпека відновлення активних бойових дій та різке падіння морально-бойового духу призводить до збільшення випадків звільнення з військової служби військовослужбовців 1 та 2 армійських корпусів (АК) російських окупаційних військ, а також їх дезертирства та здачі в полон.

"У підрозділах першого батальйону територіальної оборони (Михайлівка) 1 АК продовжуються випадки масового дезертирства. Факти масового звільнення російських військовослужбовців з подальшим поверненням до Росії відмічаються у підрозділах 5-ї окремої мотострілецької бригади (Обільне) 1 АК", - повідомили у військовій розвідці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-