У Києві арбітражний керуючий оцінив свій підпис у 1,2 мільйона

У Києві арбітражний керуючий оцінив свій підпис у 1,2 мільйона

Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією затримали на хабарі в понад мільйон гривень київського арбітражного керуючого.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

"Здирник вимагав кошти від засновника комерційної структури за передачу на користь бізнесмена майна підприємства-банкрота. Покупець прозоро виграв аукціон на придбання офісно-складського комплексу під Києвом вартістю майже сім мільйонів гривень та вніс заставу у розмірі 10%. За підписання дозвільних документів арбітражний керуючий вимагав у бізнесмена 1,2 мільйона гривень", - йдеться у повідомленні.

Співробітники спецслужби затримали здирника у власному офісі з частиною хабара. Під час обшуків за місцем проживання та гаражі арбітражного керуючого правоохоронці вилучили решту коштів та автоматичну зброю з набоями.

У рамках відкритого кримінального провадження хабарнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368-4 Кримінального кодексу України. Арбітражного керуючого затримано відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення інших можливих фактів вимагання ним коштів від підприємців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-