Українцям обіцяють дощ і мокрий сніг

Українцям обіцяють дощ і мокрий сніг

Укрінформ
У четвер, 25 лютого, в Україні вночі дощитиме, вдень - без істотних опадів, подекуди туман. Вдень повітря прогріється до +7, на півдні - до +9. У Карпатах - мороз та лавинна небезпека.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«25 лютого в Україні буде хмарно з проясненнями. Вночі в Україні, крім західної частини, дощі (у більшості північних та центральних областей невеликий дощ з мокрим снігом), вдень без опадів, лише у східних областях невеликі опади. Вночі та вранці на півдні і сході країни подекуди туман. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, в Карпатах та на Прикарпатті 4-9° морозу, у південній та східній частині 1-6° тепла; вдень 2-7° тепла, на крайньому півдні до 9°», - йдеться у повідомленні.

У Карпатах завтра без опадів. Висота снігового покриву на високогір'ї Івано-Франківщини та Закарпаття становить 2-15 см. На високогір'ї Івано-Франківської області зберігається підвищена лавинна небезпека (ІІІ ступінь), на високогір'ї Закарпатської області - помірна лавинна небезпека (ІІ ступінь).

У Львові завтра без опадів. Вітер північно-західний, західний, помірний. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 3-5° тепла. Через активний атмосферний фронт на Львівщині вчора знову з'явився сніговий покрив.

У Дніпропетровську завтра вночі невеликий дощ та мокрий сніг, вдень без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Вночі 1-3°, вдень 4-6° тепла.

В Одесі завтра без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний, помірний. Температура вночі 1-3°, вдень 7-9°.

У Харкові вночі помірний дощ, вдень і невеликий дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4°, вдень 4-6° тепла.

У Києві найближчої ночі місцями невеликий дощ та мокрий сніг, вдень без опадів. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 3-5° тепла.

Нагадаємо, у столиці цьогорічний лютий вже дев'ять разів встановлював температурні рекорди. Найтепліші дні за 136 років спостережень були 15, 16 та 23 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-