Тука - жителям Рубіжного: Не загострюйте життя міста

Тука - жителям Рубіжного: Не загострюйте життя міста

Укрінформ
Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації звернувся до жителів міста Рубіжного, які почали збирання підписів за відставку міського голови Сергія Хортіва.

Про це він написав у Фейсбуці.

"З повагою ставлюся до вашого вибору, пропоную вам перенаправити ваше незадоволення діями/бездіяльністю мера з вимогами його відставки на вимоги до нього виконати свої обіцянки. Невже ви бажаєте спрямувати місто в чергові позачергові вибори? Невже гіркий приклад ваших сусідів у Сєвєродонецьку надихає вас на такі дії? Ми переживаємо дуже непрості часи. Тож, чи варто загострювати життя міста? Я обіцяю вам зустрітися і з мером, і з депутатами міста, щоб обговорити ті проблеми, які вас непокоять", - заявив Тука.

Губернатор попросив жителів Рубіжного зберігати спокій у місті.

Напередодні почалося збирання підписів за відставку Хортіва у зв'язку з невиконанням передвиборної програми, ігноруванням жителів міста Рубіжного, відсутністю професіоналізму, соціальної справедливості, гласності, пріоритету прав і свобод людини та громадянина. За день було зібрано близько двохсот підписів. Сьогодні акцію обіцяють продовжити.

Як відомо, Тука і ще цілий ряд луганських політиків виступали проти проведення місцевих виборів у Донецькій та Луганській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-