«Київміськбуд» зупинив роботи на всіх майданчиках

«Київміськбуд» зупинив роботи на всіх майданчиках

Укрінформ
Сьогодні будівельники Київміськбуду провели попереджувальний страйк. На одну годину на всіх будмайданчиках столиці зупинилася робота.

Про це повідомляє прес-служба Київміськбуду.

«На одну годину будівельники зупинили роботу на всіх 54 будівельних об'єктах компанії. Страйк попереджувальний. Забудовники вимагають від столичної влади, міліції та Мінюсту захистити законні будівництва від свавілля. Через напади так званих «тітушок» будівельна галузь опинилась на межі колапсу. Псевдоактивісти б'ють робітників, трощать огорожі і нищать дорогу будівельну техніку. Минулого року, за підрахунками експертів, роботу будівельників у Києві блокували понад 80 разів. Мова йде про законні будівництва, на які у забудовника є всі дозвільні документи», - йдеться у повідомленні.

Керівники будівельних організацій скаржаться, що через такі дії робітники все частіше відмовляються виходити на роботу. Це позначається і на термінах будівництва і на економіці в цілому. Адже будівельна галузь дає роботу 5-7 суміжним організаціям, сплачує дивіденди, залучає великі інвестиції. Страждають від такого свавілля і родини будівельників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-