Луганчанка везла сепаратистам готівку і банківські картки у борошні

Луганчанка везла сепаратистам готівку і банківські картки у борошні

Фото
Укрінформ
На Харківщині Служба безпеки України викрила спробу контрабанди 740 тис. грн та 298 банківських карток, які зловмисниця незаконно намагалася вивезти в Росію в борошні. 

Про це повідомляє прес-служба СБУ. 

«На пункті пропуску «Чугунівка» правоохоронці затримали 48-річну луганчанку, яка намагалася незаконно вивезти з України до Російської Федерації 740 тисяч гривень та 298 банківських карток. Кінцевим пунктом «подорожі» кур'єрки мала стати територія Луганської області, яка тимчасово контролюється бойовиками терористичної організації «ЛНР». Гроші та банківські картки від митного контролю зловмисниця приховала у пакетах з борошном», - йдеться в повідомленні. 

Наразі встановлюються джерела походження грошей, а також перевіряється можливість використання каналу контрабанди для матеріального забезпечення членів незаконних бандформувань. Вирішується питання про притягнення контрабандистки до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, що 21 лютого мешканець Луганщини намагався контрабандою провезти з Росії до України 850 тисяч гривень. За оперативними даними, готівка мала бути використана для фінансування сепаратистської і терористичної діяльності в Україні.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-