Підпал банків у Львові кваліфікували як знищення майна

Підпал банків у Львові кваліфікували як знищення майна

Укрінформ
Поліція Львова кваліфікувала підпали трьох банківських установ як умисне знищення або пошкодження майна.

Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції  у Львівській області. 

«За фактами підпалів трьох банківських відділень проводяться досудові розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Поліція Львова кваліфікувала підпали банківських установ як умисне знищення або пошкодження майна. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Львові  22 лютого вночі невідомі спалили відділення банку та ще два пошкодили. 

У центрі міста, на вулиці І.Франка, о 01.10 невідомі кинули пляшку із запалювальною сумішшю у банківське відділення «Сбербанка России», розташоване на першому поверсі будівлі. Внаслідок займання повністю вигоріло приміщення установи. Рятувальникам вдалося попередити займання приміщень, розташованих поверхами вище.

Цієї ж ночі о 01.40 невідомі кинули «коктейль Молотова» у вікно будівлі відділення цього ж банку на проспекті Чорновола. У результаті було розбите вікно та кіптявою пошкоджене приміщення, куди потрапила суміш, яка, на щастя, не зайнялась.

Близько 02.00 невідомі кинули пляшку із запалювальною сумішшю у приміщення відділення «ВТБ банку»  на вулиці Стрийській. Повністю вигоріла одна кімната приміщення установи.

Постраждалих немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-