РФ вербує в Криму контрактників на сирійську війну

РФ вербує в Криму контрактників на сирійську війну

Укрінформ
В окупованому Криму безробіття допомагає вербувати контрактників для російського контингенту, який воює у Сирії.

Про це повідомив в Facebook активіст громадського руху «Декабрист» (група, пішла з партії «Яблуко») Андрій Таран (у минулому один керівників підмосковного «Яблука»)

«Враження, привезені з Криму. Всіх "законослухняних" персонажів, які стали на військовий облік після окупації Криму, чекав сюрприз. Місцеві "воєнкоми" спільно з поліцією проводять поквартирні обходи даних осіб. Всі вони збираються під Севастополь на перепідготовку. Йде обробка на підписання контракту в Сирію. Все це під приводом загострення відносин з Туреччиною. Людям ніде працювати», - пише Таран.

За його словами, ті, кому нічого втрачати через безробіття, погоджуються на підписання контрактів. Так, зокрема, була сформована група медичних працівників з 20 осіб. Живими повернулося чотири.

"Дурна смерть непорядних людей в несправедливій війні проти повсталого народу", - зазначив він.

На думку Тарана рівень життя в окупованій Криму наближається до абхазького і придністровського. Йде знищення об'єктів малого підприємництва - тільки в Севастополі планується знести 900 торгових об'єктів. Підприємства не працюють, ділова активність нульова. Негативні зміни і в соціальній сфері: лікарні та навчальні заклади скорочуються кількісно і зменшується штатний розклад решти».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-