У Макіївку прибуло

У Макіївку прибуло "артилерійське поповнення" від Росії - Лисенко

Укрінформ
Росія продовжує постачання озброєння та військової техніки для бойовиків на Донбасі, зокрема, 15-16 лютого на залізничну станцію Макіївка прибув ешелон з артилерією, боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами, а до селища Кумачове на Донеччині, прибули навіть дві установки "Град".

Про це заявив на брифінгу речник Адміністрації Президента України з питань АТО, полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За інформацією ГРУ Міністерства оборони України, Росія продовжує постачання озброєння та військової техніки, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів для незаконних збройних формувань", - сказав Лисенко.

За його словами, уже встановлено, що 15-16 лютого на залізничну станцію Макіївка прибув ешелон з артилерією (122-мм гаубиці Д-30), боєприпасами (до 40 тонн) та паливно-мастильними матеріалами (до 60 тонн). Також до с. Кумачове Старобешівського району Донецької області з Росії прибули 5 бойових броньованих машин, 2 установки "Град", 2 паливозаправника, а також 2 вантажні автомобілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-