Ситуація в АТО: карта на 17 лютого

Ситуація в АТО: карта на 17 лютого

Укрінформ
Проросійські бандформування не припиняють обстріли позицій українських воїнів, нехтуючи будь-якими домовленостями щодо деескалації конфлікту на Донбасі.

За фактами, які оприлюднив сьогодні вранці речник штабу Антитерористичної операції полковник Андрій Задубінний, окрім гранатометів та мінометів цієї ночі окупанти застосували реактивні системи залпового вогню.

Так, з напрямку Старомихайлівки по наших опорних пунктах в Первомайському та Невельському противник вів вогонь з БМ-21 «Град».

Під мінометний обстріл бойовиків потрапили позиції сил АТО в Пісках, Красногорівці, Широкіному, Лебединському, а також неподалік Чермалика та Водяного.

Обстріли наших опорних пунктів з гранатометів та стрілецької зброї зафіксовано в Опитному, Мар’їнці, Луганському, Новгородському, Зайцевому, Троїцькому та Новоселівці. Окрім того, по українських укріпленнях в Опитному ворог застосував протитанкову керовану ракету.

Неспокійно було й на Луганському напрямку, де опорні пункти сил АТО неподалік Кримського та Золотого були обстріляні з мінометів.

Загалом протягом минулої доби противник 60 разів відкривав вогонь по наших позиціях.

Як повідомляє Інформаційно-аналітичний центр РНБО, ситуація на сході України станом на 00:00 17 лютого така:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-