Напад на депутата з ножем: ЗМІ припускають переділ у ритуальному бізнесі

Напад на депутата з ножем: ЗМІ припускають переділ у ритуальному бізнесі

Укрінформ
Депутат Мелітопольської міськради, директор КП "Комунальна власність" Дмитро Трухін, на якого сьогодні вранці вчинено напад, у тяжкому стані перебуває в реанімації.

Цю інформацію кореспондентові Укрінформу підтвердили в Мелітопольській 1-й міськлікарні.

"Постраждалого терміново прооперовано і переведено до реанімаційного відділення. У нього діагностовано велику крововтрату й ушкодження внутрішніх органів у ділянці живота", -  розповіли в лікарні.

Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Запорозькій області, 17 лютого о 8:20 до Мелітопольського відділу поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до міськлікарні чоловіка 1981 р.н. з проникаючим ножовим пораненням. Встановлено, що постраждалий, керівник одного з комунальних підприємств міста, поранення отримав у під'їзді багатоповерхового будинку, в якому мешкає.

На Дмитра Трухіна напали, коли він йшов на роботу: депутат пройшов всього один поверх. Злочинець ударив його в живіт гострим предметом і вирвав з рук барсетку. До лікарні депутата привіз його водій, який чекав у машині біля під'їзду.

У Мелітопольській місцевій прокуратурі повідомили, що попередня кваліфікація злочину - розбійний напад, що призвів до тяжких тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 187 КК України).

Напередодні нападу Трухін був призначений секретарем комісії з питань землі і комунальної власності.

За інформацією деяких ЗМІ, "напад на депутата може бути пов'язаний з переділом у сфері ритуального бізнесу".

Як вже повідомляв Укрінформ, сьогодні у Дніпропетровську побили депутата міської ради від Опозиційного блоку Олега Григорука. Шестеро невідомих на двох автомобілях без номерів чатували на нього біля під'їзду, били по голові, зламали руку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-