Бойовики перекидають під Горлівку «Гвоздики» - Тимчук

Бойовики перекидають під Горлівку «Гвоздики» - Тимчук

Укрінформ
Перегрупування сил бойовиків спостерігається в районі Горлівки.

Про це пише у Фейсбук координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

«Перекиданням 2-х од. САУ 2С1 «Гвоздика» посилена артгруппа, що підтримує БТГ терористів південніше н.п. Гольмовський. В цей же район противник перекинув до 5 од. бронетехніки (в основному МТ-ЛБ). На північний схід від ст. Терриконної (Горлівка) обладнані нові позиції для батареї 120-мм мінометів (підрозділ виходить на дані позиції для відкриття вогню, після обстрілу йде на декількох ГАЗ-66 в бік селища «6-7»)», - пише він.

На схід від Пантелеймонівки відзначаються позиції батареї 122-мм гаубиць Д-30А (4 од.).

У районі Донецька (район Другого майданчику) з'явився новий підрозділ бойовиків, озброєний станковими гранатометами. У складі підрозділу – 2 од. СПГ-9 та 4 од. АГС-17.

«У район Комінтернового терористи додатково перекинули 1 танк (знаходиться на замаскованих позиціях північніше селища). На північній околиці Комінтернового змінила позиції бронегруппа бойовиків (кілька од. БМП-2)», - повідомляє «ІС».

Відзначається також, що в район н. п. Безіменне окупанти перекидають боєприпаси (мінометні міни). За добу зафіксовано прибуття 3-х вантажівок «Урал» з боєприпасами. В цей же район прибув паливозаправник. Доставка боєприпасів і пального йде з боку Новоазовська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-