Поліцейські та добровольці посварилися через боєприпаси

Поліцейські та добровольці посварилися через боєприпаси

Укрінформ
У Донецькій області слідчі обласної прокуратури з'ясовують причини конфлікту поліцейських з бійцями добровольчого батальйону, які перевозили у мікроавтобусі ящик з боєприпасами.

Про це  повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці прокуратура Донецької області.

"Слідчі прокуратури Донецької області встановлюють причини конфлікту між правоохоронцями і бійцями добровольчого батальйону, який стався біля Слов'янська", - сказано у повідомленні.

Встановлено, що 16 лютого на трасі біля м. Слов'янська, співробітниками Краматорського відділення поліції ГУНП в Донецькій області для перевірки документів було зупинено мікроавтобус Volkswagen Transporter під керуванням 42-річного представника одного з добровольчих батальйонів.

При огляді автомобіля співробітники поліції виявили у салоні ящик з боєприпасами.

Через деякий час між поліцейським і представником батальйону виник конфлікт, а до місця події прибули ще кілька озброєних автоматичною зброєю осіб у камуфляжній формі.

"Наразі конфлікт локалізовано. Дані щодо вказаного факту прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч.2 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень)", - відзначили у прокуратурі. І додали, що досудове розслідування проводить 1-й слідчий відділ слідчого управління прокуратури Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-