Погода:  у суботу в Україні подекуди дощі

Погода: у суботу в Україні подекуди дощі

Укрінформ
У суботу, 13 лютого, в Україні подекуди дощ, місцями з мокрим снігом, ожеледиця, тумани. На високогір'ях Карпат - "помаранчевий" ступінь лавинної небезпеки. 

Про це повідомляє Укргідрометцентр на своїй сторінці у Фейсбуці.

«13 лютого у східній, південній частині, вдень також в більшості центральних областей та Карпатському регіоні дощі, місцями з мокрим снігом, на решті території без істотних опадів. На дорогах країни, крім південної частини та більшості районів західних областей, місцями ожеледиця; вночі та вранці у південних і центральних областях подекуди туман. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, у Карпатах та на півночі Лівобережжя 2-7° морозу; вдень 1-6° тепла, на Закарпатті та на крайньому півдні країни 7-12°», - йдеться у повідомленні.

У Карпатах вночі без істотних опадів, вдень дощ з мокрим снігом. Вітер південно-східний, помірний. Вночі та вранці туман. Температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° тепла. Висота снігового покриву на високогір'ї Карпат 15-27 см. На високогір'ях Івано-Франківської та Закарпатської областей зберігається підвищена лавинна небезпека (ІІІ ступінь).

У Львові завтра вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південно-східний, помірний. Температура вночі близько 0°, вдень 5-7° тепла.

У Дніпропетровську без істотних опадів, а вдень дощитиме. Вітер південно-східний, помірний. Вночі та вранці туман. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 0-2°, вдень 4-6° тепла.

В Одесі завтра вночі без істотних опадів, вдень місцями дощ. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20м/с. Місцями туман. Вночі 1-3°, вдень 7-9° тепла.

У Харкові невеликий дощ. Вітер південно-східний, помірний. Вночі та вранці туман. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 0-2°, вдень 3-5° тепла.

У Києві завтра без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 2-4° тепла.

Нагадаємо, максимальна температура 13 лютого у Києві була зафіксована у 1995 році - плюс 10,2°;  мінімальна - у 1911 році - мінус 29,1°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-