Штаб АТО: бойовики стріляють цілодобово

Штаб АТО: бойовики стріляють цілодобово

Карта
Укрінформ
Російські окупаційні сили вчора здійснювали обстріли сил АТО на Донецькому напрямку "рівномірно" - як в світлу, так і в темну пору доби.

Про це заявив на брифінгу в п'ятницю речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На відміну від попередніх днів, незаконні збройні формування ведуть вогонь по наших позиціях рівномірно - як в світлу, так і в темну пору доби", - сказав Лисенко.

За словами речника, на Донецькому напрямку противник продовжує порушувати режим тиші по всьому фронту (перш за все, в районі Горлівської агломерації та Донецького аеропорту). "Вчора в ході ворожого обстрілу у Зайцевому на власному подвір'ї поранено місцевого мешканця. Потерпілий був оперативно доставлений до лікарні м. Дзержинськ", - зазначив Лисенко.

Крім того, бойовики здійснили кілька коротких мінометних обстрілів - у Зайцевому, Пісках та на північ від Красногорівки.

На Маріупольському напрямку противник активно порушував режим тиші у Мар'їнці, де відбулося 12 обстрілів (здебільшого з гранатометів). "У Красногорівці ворог впродовж 30 хвилин вів вогонь одночасно з 82-мм міномета та зенітної установки ЗУ-23-2. Окрім цього, окупанти епізодично порушували режим тиші на схід від Маріуполя одразу на кількох ділянках фронту", - повідомив речник АТО.

За його словами, на Луганському напрямку перемир'я зберігалося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-