Фонд Ложкіна передав лікарням Харкова обладнання на $ 152 тисячі

Фонд Ложкіна передав лікарням Харкова обладнання на $ 152 тисячі

Укрінформ
Благодійний фонд Бориса Ложкіна спільно з американською благодійною організацією Supplies Over Seas (SOS) передав лікарням Харкова медичні вироби та обладнання на загальну суму 152 тисячі доларів.

Про це повідомляє «Інтерфакс Україна».

Представники фонду передали благодійну допомогу до Харківської обласної клінічної лікарні №1, Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Харківської обласної клінічної травматологічної лікарні, а також до військового госпіталю м. Харкова.

Медичні установи міста отримали 49 найменувань медичної продукції: апарат анестезії, аспіратори, фетальні монітори та монітори життєвих показників, ендоскопічну стійку, системи обігріву немовлят, операційні столи, а також значну кількість інших медичних виробів, необхідних для якісного обслуговування пацієнтів.

Благодійний фонд Бориса Ложкіна (керівник - Надія Шаломова), був створений в 2014 році. 21 травня 2015 року відбулась перша велика акція Фонду - благодійний аукціон на підтримку київського Медичного центру дитячої хірургії та кардіології під керівництвом Іллі Ємця. За підсумками продажу виставлених на торги творів сучасних українських художників і скульпторів було зібрано кошти, які фонд направив на придбання унікального медичного обладнання для потреб Центру. Зокрема, Центру Іллі Ємця були передані сучасний кардіологічний УЗ апарат EPIQ-7, що дозволяє визначити патології серця дитини вже в утробі матері, а також обладнане реанімаційне місце для новонароджених.

Supplies Over Seas (SOS) - американська благодійна організація (м. Луїсвілль, штат Кентуккі), яка займається збором та поставками медичних виробів і обладнання в країни, що потребують допомоги у сфері охорони здоров'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-