Турчинов погрожує закрити пропускний пункт під Мар'їнкою

Турчинов погрожує закрити пропускний пункт під Мар'їнкою

Укрінформ
Секретар РНБО України Олександр Турчинов відвідав передові оборонні рубежі Збройних Сил України у зоні проведення АТО, які зазнають найбільших обстрілів з боку російських окупаційних військ.

Про це передає прес-служба РНБОУ

«Турчинов побував на оборонних позиціях наших військ в районі Зайцевого, Майорського, а також у районі Донецького аеропорту, Опитного та шахти «Бутівка», - йдеться в публікації.

За словами Турчинова, не було жодного дня, коли російські окупаційні війська та терористичні угруповання, порушуючи Мінські угоди, не обстрілювли б наші позиції. «Так і сьогодні, під час нашого перебування в районі Донецького аеропорту, вівся вогонь по наших позиціях», - наголосив він.

Під час перебування на контрольно-пропускному пункті в районі Зайцевого, робота якого була тимчасова призупинена через постійні обстріли і небезпеку для життя громадян, Турчинов звернув увагу прикордонників і представників СБУ «на необхідність посилити якість перевірок після відновлення роботи КПП для недопущення проникнення на територію України представників диверсійних та терористичних груп».

«КПП у Зайцевому буде відкрито лише після припинення обстрілів цього району», - зазначив він, додавши, що у зв'язку із значним збільшенням кількості обстрілів може бути закритим і контрольно-пропускний пункт у районі населеного пункту Мар'їнка.

Разом з тим, секретар РНБО України підкреслив, що закриття контрольно-пропускних пунктів - «не метод покарання, а форма захисту життя наших громадян, які ними користуються».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-