Смертельна ДТП на Вінниччині: іноземець кинув людей помирати

Смертельна ДТП на Вінниччині: іноземець кинув людей помирати

Укрінформ
Громадянин Румунії, скоївши ДТП на Вінниччині, втік з місця події.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області. 

«Працівники поліції затримали водія «БМВ 520», який поблизу села Людавка Жмеринського району допустив зіткнення з автомобілем «Славута» та з місця пригоди втік. ... Автопригода сталась 8 лютого близько 10.20. На місці події правопорушник залишив свій автомобіль «БМВ 520», з якого він встиг зняти задній номерний знак, та втік на автомобілі товариша, який їхав за ним. Слідчо-оперативною групою попередньо було встановлено, що автомобіль «БМВ 520» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Славута», - йдеться у повідомленні.

У результаті автопригоди пасажир «Славути» загинув, водій отримав тяжкі травми. Вночі 27-річний потерпілий помер у лікарні.

В області було введено в дію план «Перехоплення». На дорозі Вапнярка-Шпиків поліцейські помітили автомобіль «Фольксваген Жук», на якому міг пересуватись винуватець аварії. Вони наздогнали автомобіль та затримали підозрюваного. Ним виявився 22-річний громадянин Румунії.

Свою втечу з місця ДТП водій пояснив тим, що боявся відповідальності за скоєне. Зловмисника затримано в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину.  Триває розслідування, у ході якого буде встановлено всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб. За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото: Національна поліція України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-