Чергова провокація: бойовики обстріляли Мар'їнку і Донецьк

Чергова провокація: бойовики обстріляли Мар'їнку і Донецьк

Укрінформ
Пізно увечері 8 лютого позиції українських військ в районі Мар'їнки потрапили під обстріл, здійснений мобільного мінометною групою проросійських найманців з населеного пункту Трудівське.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Зараз українські військовослужбовці фіксують ведення мінометного вогню із тих же позицій по передмістю та районам Донецька. Вочевидь ця чергова провокація бойовиків, із метою виведення ситуації із під контролю та подальшими звинуваченнями українських військовослужбовців у порушенні перемир'я", - відзначили в штабі АТО.

У штабі нагадали, що за умови збільшення провокаційних обстрілу з боку терористів, з метою забезпечення безпеки місцевих жителів, він залишає за собою можливість тимчасового закриття пунктів перетину лінії розмежування, як це сталося у Зайцевому.

«Зараз розглядається можливість відкриття КПВВ у Золотому. Однак його ефективне функціонування стане можливим лише за умови повної відсутності обстрілів... Безпека і припинення вогню - обов'язкова умова функціонування усіх КПВВ», - зазначили в керівництві штабу АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-