Спостерігачам ОБСЄ розповіли, де ще бойовики ховають

Спостерігачам ОБСЄ розповіли, де ще бойовики ховають "Гради" та "Акації"

Укрінформ
Російські окупаційні війська, порушуючи Мінські домовленості, зберігають танки, 152-мм САУ “Акація” та 122-мм РСЗВ “Град” у Донецьку, Горлівці, Кіровському, Єнакієвому, Безіменному та Торезі.

Про це поінформували спостерігачів ОБСЄ, повідомляє сайт Головного управління розвідки Міноборони.

"Представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Донецьк, Горлівка, Кіровське, Єнакієве, Безіменне та Торез забороненого Мінськими домовленостями озброєння - танків, артилерійських систем калібром, більшим за 100-мм, 152-мм САУ “Акація” та 122-мм РСЗВ “Град”, - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними ГУР, ситуація в зоні проведення АТО характеризується збільшенням інтенсивності вогневого впливу противника на підрозділи наших військ.

Протягом доби здійснено 61 обстріл зі стрілецької зброї, гранатометів, 82-мм та 120-мм мінометів, з них: 26 - по Зайцевому, Майорську, Троїцькому, Новгородському (Слов'янський напрямок); 33 - по Авдіївці, шахті Бутівка, Опитному, Піскам, Красногорівці, Мар'їнці (Донецький напрямок); два - по Гранітному, Старогнатівці (Волноваський напрямок).

У розвідці зазначають, що через залучення до збройних формувань 1 та 2 армійських корпусів противника колишніх засуджених "криміногенна ситуація на тимчасово окупованих територіях Сходу України продовжує погіршуватися".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-