ДПСУ з’ясує, чи брали прикордонники хабарі на адмінмежі з Кримом

ДПСУ з’ясує, чи брали прикордонники хабарі на адмінмежі з Кримом

Укрінформ
Держприкордонслужба розгляне заяву Кримської правозахисної організації щодо вимагання прикордонниками хабарів від громадян, які перетинають адміністративну межу між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим.

Про це інформує прес-служба ДПСУ.

"Державна прикордонна служба України взяла до уваги заяву Кримської правозахисної організації, щодо випадків вимагання неправомірної вигоди за перевезення товарів від громадян, які перетинають адміністративну межу між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим", - йдеться у повідомленні.

Відомство інформує, що за даним фактом буде здійснена відповідна перевірка та вжито всіх необхідних заходів аби запобігати таким ганебним вчинкам.

Нагадаємо, обмеження за низкою товарів та перевезення їх між материковою частиною та тимчасово окупованою територією АР Крим визначені Постановою КМУ від 16.12.15 №1035.

Раніше керівник Кримської правозахисної групи Ольга Скрипник повідомила про те, що прикордонники вимагають з людей хабар у розмірі від 400 до 600 доларів, щоб вивезти з Криму свої речі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-