СБУ вийшла на контрабандну схему з окупованим Кримом

СБУ вийшла на контрабандну схему з окупованим Кримом

Укрінформ
На території України діє організована група, яка займається переміщенням товарів і транспортних засобів з тимчасово окупованої території Криму.

Про це на брифінгу у Києві заявив начальник Управління внутрішньої безпеки СБУ Владислав Косинський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу також звернути увагу на те, що хабар передавався за зняття арешту з корабля, який прибув з Криму. Ми вважаємо, що на території України діє організована група, яка на професійній основі займається переміщенням товарів і транспортних засобів з тимчасово окупованої території", - сказав Косинський.

Він також зауважив, що наразі перевіряється причетність співробітників СБУ до організації передачі хабара працівникам військової прокуратури за зняття арешту з морського судна.

"Те, що до організації передачі хабара за зняття арешту з вказаної техніки були причетні співробітники СБУ і міліції, яскраво демонструє факти втягування вказаної категорії осіб до організації цього незаконного бізнесу. Нам прикро, що наші співробітники втягуються в кримінальну діяльність, але лише таким шляхом ми можемо прийти до самоочищення", - наголосив начальник Управління внутрішньої безпеки СБУ.

Нагадаємо, 4 лютого 2016 року у приміщенні ГПУ спільно зі Службою внутрішньої безпеки України та працівниками прокуратури Київської області був задокументований факт дачі працівникам ГПУ хабаря. Так, представник Кіпрської компанії, громадянин України і колишній працівник Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС запропонував двом працівникам військової прокуратури хабар у розмірі 25 тис. дол. за зняття арешту з морського судна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-