Бойовики активно взялися за міномети: понад 250 мін за добу

Бойовики активно взялися за міномети: понад 250 мін за добу

Укрінформ
Протягом минулої доби російські окупаційні війська випустили по позиціях сил АТО понад 250 мін.

Про це заявив на брифінгу в середу в Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Донецькому напрямку неспокійна обстановка зберігається по всьому фронту. Зокрема, противник продовжує активно використовувати міномети. Минулої доби по наших позиціях було випущено понад 250 мін", - сказав Лисенко.

За його словами, найбільш складна обстановка зберігається у сел. Зайцеве. Вчора там відбулася серія ворожих обстрілів з використанням 120-мм мінометів. Ще один мінометний обстріл відбувся у Майорську. Також мінометний обстріл з боку НЗФ відбувся в Авдіївці.

Крім того, загострилася обстановка в районі Донецького аеропорту. "В Опитному та Пісках противник активно веде вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів та мінометів. Це відбувається як у темну, так і в світлу пору доби", - повідомив речник.

Він зазначив, що на Світлодарській дузі також відбулося кілька провокацій противника, однак без застосування важкого озброєння.

На Луганському напрямку вчора було спокійно.

"На Маріупольському напрямку тривають ворожі обстріли у Красногорівці. Зокрема, тричі противник використав міномети. Ще кілька провокацій противника відбулося на інших ділянках фронту", - повідомив Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-